Peter – voorzitter

Hoi, dit jaar heb ik, Peter Overvest, de eer om voorzitter te zijn van de prachtige vereniging ‘Het Knipperlicht’. Inmiddels ben ik al 20 jaar op deze aardbol en even lang woonachtig in Scherpenzeel. In Wageningen studeerde ik 3 jaar lang ‘Bodem, peterWater, Atmosfeer’. Op dit moment heb ik een rustig tussenjaar. Thuis heb ik hobby’s zoals tuinieren, trekker rijden en vogeltjes. Daarnaast ben ik met veel plezier actief binnen de kerk. Bij VBW en Zondagschool, maar vooral bij de vereniging. In mijn vierde bestuursjaar ben ik voorzitter en we maken er met het hele bestuur en de vereniging een geweldig jaar van, tot eer van God en opbouw van elkaar. Ik hoop je te zien op de zondagavonden!

voorzitter@jvhetknipperlicht.nl


Bram – Secretaris20171020_190022

Hoi, ik ben Bram van de Peut. Al mijn hele leven (21 jaar) ben ik woonachtig in Scherpenzeel. Ik ga dit seizoen als tweede keer aan de slag als secretaris binnen het bestuur. Voornamelijk achter de schermen zal ik het bestuur ondersteunen. Daarnaast zet ik samen met Sigurd ‘Knipperlicht Helpt’ weer op touw. Verder drum ik met liefde in onze band. Ik heb goede hoop dat het weer een seizoen mag zijn waarin we van elkaar en God mogen leren. Ik heb er al veel zin in, seeya!

secretaris@jvhetknipperlicht.nl

Ingwar – Penningsmeester54ada10d-6940-4665-bfb0-6eabf5a66c89

Hoi, mijn naam is Ingwar Vos. Ik ben 22 jaar en woon in Utrecht. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding bedrijfseconomie. Na een hoop jaren op knipperlicht te hebben gezeten zal ik vanaf dit jaar voor het eerst aan het bestuur deelnemen. Als penningmeester zal ik de financiën voor knipperlicht regelen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de catering. Op zaterdag speel ik graag een potje voetbal, daarnaast doe ik poging tot het bespelen van de piano. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen en hoop op goede gesprekken, zodat we veel kunnen leren.

penningmeester@jvhetknipperlicht.nl

Corne – Geestelijke opbouwWhatsApp Image 2018-09-15 at 13.56.16

Hey, mijn naam is Corné, ben 24 jaar en ook ik kom uit Scherpenzeel. Ik heb de opleiding applicatieontwikkelaar gevolgd en werk nu al een aantal jaar bij een internetbureau waar ik van alles doe. Ik zit al jaren op Knipperlicht (ben de tel kwijtgeraakt) en dit jaar mag ik voor het eerst ook meehelpen om deze prachtige vereniging te organiseren. Ik heb hier dan ook ontzettend veel zin in. Naast het Knipperlicht bestuur help ik ook met het organiseren van de Chill-out avonden op zaterdag avond. Ik hoop op een jaar waar we nog meer van elkaar kunnen leren en waar we heel veel positiviteit uit kunnen halen, waar we hele goede vrienden maken en waar we ook nog tot rust kunnen komen. Ik heb de functie geestelijke opbouw op me genomen en hoop daarmee de leden maar ook mijzelf nog veel te leren. Tijdens het jaar worden door de leden de Bijbelstudies gemaakt, mijn taak is om die te controleren en waar nodig aanpassen. Verder maak ik groepjes en zal ik groepsleiders ondersteunen. Wil je meer van mij weten of heb je andere vragen, vraag ze gerust. Heb je mijn nummer dan mag je ook altijd een berichtje sturen. Tot snel.

geestelijkeopbouw@jvhetknipperlicht.nl

Sigurd – Bijzondere activiteiten

Hey hellow! Ik ben Sigurd, 22 jaar en woon insigurd Scherpenzeel. Ik Heb mijn opleiding werktuigbouwkunde afgerond en werk nu als Technisch 3D tekenaar. Ik ben gevraagd om in het bestuur van knipperlicht te komen en heb dat aanbod aangenomen. Ik zat al 5 jaar op knipperlicht maar vond dat er hier en daar echt een frisse wind moet komen te waaien binnen knipperlicht en hoop dat ik deze frisse wind kan laten waaien met mijn functie ‘bijzondere activiteiten`. Met deze functie ben ik verantwoordelijk voor zowel ‘de actie` als ‘light avonden`. En avonden die net wat anders zijn dan de anderen! Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon. Dat houd in dat als je met dingen zit in je persoonlijk leven, je groepje, mensen van het bestuur of wat dan ook, je bij mij terecht kunt en er van op aan kan dat dit in vol vertrouwen tussen ons blijft.  Ik heb er iig goed veel zin in. En Kom met `frisse-wind-ideeën naar mij!  See You!

ba@jvhetknipperlicht.nl

Aline – Weekend

Hey mensen, mijn naam is Aline van Dijk en inmiddels ben ik al weer 20 jaar oud. Ik zit 01KnipselAlinemomenteel in het derde jaar van mijn opleiding Life Sciences. Wanneer ik even de tijd heb vind ik het leuk mijn piano skills op te krikken of domme filmpjes in elkaar te zetten. Ik ben dit jaar voor het eerst aanwezig in het bestuur en zal een geweldig knipperlichtweekend gaan verzorgen voor jullie. Ook ben ik vertrouwenspersoon, dus mocht je ergens mee zitten en even je ei kwijt willen, ik ben je luisterend oor. Verder zal ik dit jaar ook de verantwoordelijkheid dragen voor de knipperlichtband, ik ben daarin zelf vooral achter de microfoon te vinden en wie weet misschien een keertje achter de piano. Ik kijk uit naar een gezellig seizoen met goede gesprekken en natuurlijk een onvergetelijk knipperlichtweekend!

weekend@jvhetknipperlicht.nl

Lidy – PR en website

Hoi, ik ben Lidy Verrips, 19 jaar, en ik woon al mijn hele leven in Scherpenzeel. Ik ben IMG-20180731-WA0150eerstejaars student Sportkunde op de HAN. Ik vind het ontzettend leuk om te sporten en doe dat dan ook vaak, bij mijn opleiding maar ik voetbal ook bij VV Woudenberg. Ik kom al een aantal jaartjes op Knipperlicht, maar dit jaar maak ik voor het eerst deel uit van het bestuur. Ik mag de taak PR en website gaan doen, dat houd in dat ik de activiteiten aan zal kondigen en dat ik de website bij ga houden. Ik weet zeker dat het weer een mooi seizoen gaat worden met een hoop gezelligheid, nieuwe vrienden, en leerzame gesprekken.

pr@jvhetknipperlicht.nl